Vrolijk Internet Services

Geplaatst op 14-05-2024

Categorie: Computer en internet

Vrolijk Internet Services is een softwarebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling van PHP scripts voor het bouwen en onderhouden van uw eigen website.

Zo is een steevast onderdeel van ieder script de beheeromgeving waarmee de website in alle eenvoud kan worden aangepast. Tijdens de installatie van een door Vrolijk Internet Services ontwikkeld script kunt u de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw beheerdersaccount instellen.

Bestaande websites kunnen worden omgezet naar een script van Vrolijk Internet Services, zodat het een modern uiterlijk krijgt en uitgerust wordt met een moderne beheeromgeving. Zo kunt u uw oude advertentie website door Vrolijk Internet Services laten omzetten naar het Marktplaats Script, waarbij de oude advertenties worden geïmporteerd. Ook worden de gebruikersaccounts van de adverteerders geïmporteerd, zodat ze ook met het nieuwe Marktplaats Script kunnen blijven inloggen om hun advertenties te beheren.

Met een script van Vrolijk Internet Services wordt het beheer van uw website sterk vereenvoudigd. U kunt aanpassingen doorvoeren op uw website zonder dat kennis van HTML en CSS nodig is. Dit zorgt ervoor dat uw website heel gemakkelijk is aan te passen.

Via de beheeromgeving kunnen op een gemakkelijke manier componenten aan uw website worden toegevoegd. Zoals formulieren, knoppen, banners en diashows. Zo kan de website via de verschillende beheerschermen naar eigen inzicht worden opgebouwd. Er zijn verschillende thema’s beschikbaar die uw website een eigen uitstraling geven.

Direct nadat u een PHP script op de website van Vrolijk Internet Services heeft aangeschaft, krijgt u toegang tot de bestanden van het PHP script. Deze bestanden kunt u op uw webhostingpakket plaatsen, welke u samen met het script kunt aanschaffen. Als u een eigen hostingpakket heeft, kunt u het PHP script ook op uw eigen hostingpakket installeren.

De PHP scripts zijn zo in elkaar gezet dat u de voor zoekmachines relevante metagegevens eenvoudig kunt invullen, zodat de website op een juiste wijze binnen de zoekresultaten wordt opgenomen.